FITREC Cool Vegan Mango Jelly este un produs conceput pentru cei care urmează o dietă bazată pe plante și rămân pe partea de siguranță! Jeleul vegan se bazează pe agar-agar, iar îndulcitorul constă din trei ingrediente - eritritol, glicozide de stevia și sucraloză. Datorită acestei combinații, jeleul este destul de dulce, iar caloriile sunt scăzute.
O porție de FITREC Cool Vegan Mango Jelly conține doar 5 kcal. Tot ce ai nevoie pentru a-l prepara este o cratiță, apă și o porție adâncă dintr-un vas. Marele avantaj al jeleului vegan este că îngheață la temperatura camerei.
Jeleul vegan FITREC este un produs pe bază de agar. Agar, spre deosebire de gelatină, este o substanță de origine vegetală și, prin urmare, este potrivit pentru persoanele care urmează o dietă vegană. În comparație cu gelatina, se distinge prin lipsa mirosului și a culorii, prin procesul accelerat de solidificare și printr-o consistență mai densă și mai tare.
Cum se prepară gelatina fără zahăr? Se toarnă o porție (7 g = 2 lingurițe) în 200 ml de apă rece și se amestecă bine. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de aproximativ 1 minut, amestecând constant. Se transferă într-un vas de servit și se lasă deoparte (jeleul se va întări la temperatura camerei).
Ingrediente: îndulcitor: eritritol; gelifiant: agar, aromă, regulator de aciditate: acid citric; colorant: clorofilă și complex cupru clorofilă; îndulcitori: glicozide de steviol, sucraloză.