FITREC Cool Vegan Grape Jelly este un produs conceput pentru cei care urmează o dietă bazată pe plante și nu numai! Jeleul vegan are la bază agar agar, cu trei ingrediente ca îndulcitori: eritritol, glicozide de stevia și sucraloză. Datorită acestei combinații, jeleul este destul de dulce și hipocaloric.
O porție de jeleu de struguri FITREC Cool Vegan conține doar 5 kcal. Tot ce ai nevoie pentru a-l prepara este o cratiță, apă și un bol adânc. Marele avantaj al jeleului vegan este că îngheață la temperatura camerei.
Jeleul vegan FITREC este un produs pe bază de agar. Agar, spre deosebire de gelatină, este o substanță de origine vegetală și, prin urmare, este potrivit pentru persoanele care urmează o dietă vegană. În comparație cu gelatina, se distinge prin lipsa mirosului și a culorii, procesul accelerat de solidificare și consistența mai densă și mai tare.
Cum se prepară gelatina fără zahăr? Se toarnă o porție (7 g = 2 lingurițe) în 200 ml de apă rece și se amestecă bine. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de aproximativ 1 minut, amestecând constant. Se transferă într-un vas de servit și se lasă deoparte (jeleul se va întări la temperatura camerei).
Ingrediente: îndulcitor: eritritol; gelifiant: agar, aromă, regulator de aciditate: acid citric; colorant: clorofilă și complex cupru clorofilă; îndulcitori: glicozide de steviol, sucraloză.